Projekti
Beograd

Bridge Plaza Novi Beograd

15. Nov 2021 3.501

Pre nekoliko meseci na centralnoj poslovnoj lokaciji Novog Beograda, u Bul. Milutina Milankovića investitor Floor Art počeo je sa izgradnjom poslovnog kompleksabridge Bridge Plaza. Završetak izgradnje dve poslovne zgrade ukupne površine preko 16.000 m2 očekuje se na jesen 2022. godine.

bridge plaza

Prema planu poslovni prostor u jednoj zgradi je na prodaju dok je druga namenjena izdavanju. Neposredna blizina autoputa, novog mosta, velikog broja linija javnog saobraćaja kao i stanica Beo voza lokaciju čine idealnom za poslovanje.

bridge plaza

Poslovni prostor na 8 spratova kvadrature u rasponu od 381 m2 pa do 565 m2. Kupcima i zakupcima su na raspolaganju tri nivoa podzemnih garaža kao i maloprodajni prostor u prizemlju, namenjen različitim delatnostima.

bridge plaza

bridge plaza

Tehnička specifikacija ispunjava sve zahteve klase A poslovne zgrade. Ulazni hol sa recepcijom, back-up agregat u slučaju nestanka struje, svaki sprat je opremljen toaletima, kuhinjom dok se u garažama nalaze mesta za punjenje električnih automobila. Liftovi su marke KONE, čitava zgrada je pokrivena video nadzorom i kontrolama pristupa i visina plafona je 3.15 m. U svim kancelarijama prozori se otvaraju a za održavanje brine profesionalni propery menadžment.

bridge plaza

izvor/foto:cw-cbs.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.