Projekti
Region

BHB Domus Zagreb

25. May 2021 1.092

Na lokaciji u Zagrebu, na uglu Branimirove i Heinzelove ulice u užem gradskom jezgru, u izgradnji je poslovno-stambeni kompleks koji se sastoji od tri zgrade; Istočna stambena zgrada, Južna stambena zgrada i Poslovna zgrada koja se nalazi na raskrsnici.

bhb zagreb

foto:bhb.hr

Sve su zgrade međusobno podzemno povezane sa dve podrumske etaže u kojima se nalaze garažna parking mesta. Ukupna nadzemna građevinska bruto površina sve tri poslovno-stambene zgrade iznosi 18.500 m2, sa ukupno 325 garažna mesta.

bhb

foto:bhb.hr

Lokacija

Ovu lokaciju karakteriše dobra povezanost sa ostalim delovima grada kao i odlična povezanost sa javnim gradskim prevozom. U neposrednoj blizini su stanica tramvaja, gradska pijaca, dom zdravlja kao i škola i vrtić. Supermarket Špar je uz same zgrade.

Poslovna zgrada

bhb zagreb

foto:nebeskagramer.com/vlasnik

Sastoji se od dve podzemne etaže i prizemlja u kojem je smeštena poslovnica banke. Poslovna zgrada se sastoji od osam spratova, svaki površine 519 m2 i on može biti podeljen na dve zasebne celine. Kupac uređuje poslovni prostor u skladu sa poslovnim potrebama i prema vlastitim željama. Svaki poslovni prostor ima izveden sanitarni čvor, prostor namenjen čajnoj kuhinji kao i odvojeno i zasebno grejanje, hlađenje i ventilaciju od ostatka poslovne zgrade. Garažna parkirna mesta nalaze se u podzemnim etažama -1 i -2. U podzemnu garažu pristupa se putem rampe širine 5,5 m a prilaz je omogućen sa zapadne strane. Dimenzija garažnih parking mesta je 250*500 cm.

bhb zagreb

foto: nebeskigramer.com/vlasnik

Stambena zgrada

Stambena zgrada na Branimirovoj ulici sastoji se od dve podzemne etaže, prizemlja sa dva poslovna prostora, te 8 nadzemnih stambenih etaža. Na svakom od osam spratova nalazi se maksimalno 12 stambenih jedinica kvadrature od 45 m2 do 75 m2 ali je moguć i dogovor sa kupcima. Svaki stan ima pripadajuću terasu.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.