Najnoviji trendovi

Zgrada Mercedes-Benz u Dubaiju

20. Feb 2024 515

Mercedes-Benz Places je 65-spratna nova brendirana rezidencija u centru Dubaija . Uzdižući se na izuzetnu visinu od 341 metar, ova zgrada obećava da će redefinisati obrise centra grada kao remek-delo.

Mercedes-Benz Places je inovativni razvoj kompanije Binghatti Properties i prestižne luksuzne automobilske kompanije Mercedes-Benz. Ova saradnja spaja oblasti nekretnina i automobilske izvrsnosti, sa težnjom da uspostavi nove standarde u raskošnom dizajnu i stambenom životu. Smešten u srcu centra Dubaija, okružen kultnim znamenitostima kao što je Dubai Mall, nudi prekrasan pogled na čuvenu Burdž Kalifu.

Mercedes-Benz Places u Dubaiju nije samo razvoj nekretnina; to je vizija usredsređena na zajednicu i mobilnost, sa ciljem da se postavi nova merila za sofisticirani život. Partnerstvo između Binghatija i Mercedes-Benza se neguje više od godinu dana, naglašavajući pristup orijentisan na kupca koji daje prioritet budućim potrebama stanovnika.

mercedes zgrada u dubaiju

Karakteristike

Luksuzni Mercedes-Benz Places nudi bogatu lepezu pogodnosti koje redefinišu moderan život. Veliki lobi koji odiše elegancijom i stilom dočekivaće buduće stanovnike i posetioce. Panoramski pogledi iz rezidencija pružaju pozadinu koja oduzima dah, dok pažljivo uređeni otvoreni prostori pozivaju stanovnike da se prepuste trenucima mira usred živopisnog gradskog pejzaža. Ova kultna rezidencija nije samo dom; to je izjava o luksuznom životu u svom najboljem izdanju. Lokacija Mercedes-Benz Places se nalazi u srcu centra Dubaija. Smešteni usred najpoznatijih gradskih znamenitosti, uključujući Burdž Kalifu i Dubai Mall, stanovnici se nalaze u epicentru kulture, zabave i luksuznog života. Ova željena adresa nudi neuporediv pristup restoranima, zabavi i maloprodajnim iskustvima svetske klase, postavljajući stanovnike na prag živahnog urbanog načina života. Blizina ključnih poslovnih centara obezbeđuje udobnost za profesionalce, dok okolni bujni parkovi i šetališta pružaju spokojan beg usred užurbanog gradskog pejzaža.

mercedes zgrada u dubaiju

Master plan

Mercedes-Benz Places predstavlja vizionarsku saradnju između Binghatti Properties-a i cenjenog luksuznog brenda, Mercedes-Benz-a, sa ciljem da stvori ikonski orijentir unutar prestižnog obrisa centra Dubaija.  Svaki aspekt glavnog plana oličava inovacije i sofisticiranost, pedantno izrađene da redefinišu urbani život u ovom živopisnom gradu. Razvoj neprimetno integriše stambene prostore svetske klase sa najsavremenijim sadržajima, postavljajući nove standarde za eleganciju i udobnost.

Početak radova je predviđen za sredinu 2024. godine a završetak je planiran u 2026. godini.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.