Najnoviji trendovi

Dekoracija prozora: Saveti koje treba imati na umu

Pošto prozori imaju mogućnost da promene izgled cele sobe u kući, od ključne je važnosti da im posvetite veliku pažnju prilikom ukrašavanja. Ako ne volite zavese i više volite da svetlost slobodno ulazi u vaš dom, „prazni“ prozori mogu biti dosadni i nezanimljivi. Međutim, Vaši prozori i ceo prostor dobiće svežinu i osloboditi se monotonije uz pomoć saveta u nastavku teksta.

dekoracija prozora

Razmotrite prirodno svetlo: Pre nego što počnete sa dekoracijom, procenite količinu prirodne svetlosti koja ulazi u vaš prostor kroz prozore.

Uskladite se sa stilom enterijera: Uverite se da ukrasi vaših prozora dopunjuju celokupni stil enterijera vašeg doma. Bilo da je moderan, tradicionalan ili eklektičan, dekoracija prozora treba da se neprimetno uklopi sa postojećim dekorom.

dekoracija prozora

Veličina i proporcija ukoliko volite zavese: Uzmite u obzir veličinu i proporciju vaših prozora kada birate zavese. Veći prozori mogu zahtevati teže zavese ili šire roletne, dok manji prozori mogu biti ukrašeni delikatnim zavesama ili rimskim zavesama.

Privatnost i kontrola svetlosti: Ukoliko ste zabrinuti zbog privatnosti odlučite se za mat folije za prozore koje su odličan izbor za očuvanje privatnosti dok i dalje dozvoljavaju prirodnom svetlu da se filtrira.

dekoracija prozora

Procena budžeta i načina života: Dekoraciju treba uvek napraviti razumno, vodeći računa o načinu života i budžetu. Sigurno ćete želeti da u određenim periodima godine promenite standardnu postavku ( Nova godina, Uskrs….) trenutno se na tržištu mogu naći lepe dekoracije po pristojnim cenama ali naravno ukoliko imate veći budžet svakako ćete imati mogućnost da pazarite i luksuzne dekoracije.

dekoracija prozora

Različite su dobiti od ukrašavanja prozora na različite načine. Može poboljšati estetski izgled vašeg životnog prostora i stvoriti prijatniju atmosferu. Dekorisanje takođe može poboljšati vaš osećaj radosti i kreativnosti, što će poboljšati vaše raspoloženje i opšte blagostanje.

2023. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.