Lifestyle

Manta Resort dragulj ostrva Zanzibar

07. Feb 2024 555

manta resort

Smešten na ostrvu Pemba u Zanzibaru, odmaralište Manta ima izuzetan dragulj u svojoj kruni luksuza, podvodnu morsku sobu. To je deo genijalne plutajuće strukture. Postoje tri nivoa. Paluba za sletanje je mesto gde vas čamac ispušta i lokacija dnevnog boravka i kupatila. Na poslednjem spratu su ležaljke i terasa za opuštanje tokom dana i posmatranje zvezda noću - kažu da se zbog nedostatka svetlosnog zagađenja vidi Mlečni put i planete. Ispod nivoa mora je spavaća soba u kojoj ribe klize pored vašeg prozora. Postoje čak i ribe koje su se nastanile oko strukture.

manta resort

Soba se nalazi u "plavoj rupi" usred živog koralnog grebena, tako da je savršeno mesto za entuzijaste, ronioce i ljude koji vole Malu sirenu. Manta Resort se nalazi na modernom ostrvu Zanzibar, poznatom po plažama i gradu Stoun Taun. Pemba je moderno mesto za ronjenje i za one koji traže mir.

Odmaralište Manta se nalazi na severozapadu ostrva Pemba na osamljenom mestu sa bujnim zelenim šumama sa jedne strane i belim peščanim plažama i šarenim koralnim grebenima Indijskog okeana sa druge.

manta resort

Plutajuća kuća sa podvodnom prostorijom u okeanu nalazi se 250 metara od obale u Plavoj rupi - nepravilnosti u koralnom grebenu. Stakleni prozori u spavaćoj sobi pružaju fantastičan pogled na bogat morski život. Takođe možete provesti noć na krovu vašeg plutajućeg ostrva i uživati u prelepom zvezdanom nebu. Iznad i ispod - jedinstven pogled na podvodni hotel. Spavaća soba se nalazi ispod površine i pruža pogled na sve strane. Šareni roj riba, a ponekad i drugih morskih vrsta plivaju pored prozora vaše spavaće sobe. Toliko vam je blizu da možete skoro da ih dodirnete, čak i ako je to iluzija iz bezbednosti vaše podvodne sobe. Možete provesti ceo dan posmatrajući morski život bez potrebe da skačete u vodu sa opremom za ronjenje.

manta resort

Za ovaj jedinstveni doživljaj potrbno je izdvojiti 1.840 dolara za noć.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.