Lifestyle

Kako uneti praznično raspoloženje u poslovni prostor

03. Nov 2021 1.360

Čekajući prazničnu dekoraciju na ulicama naših gradova koja moglo bi se reći kasni u odnosu na godine pre korone, dajemo vam zanimljive predloge kako da dekorišete svoje kancelarije u duhu praznika koji nam predstoje. Prema podacima od prošle godine, veliki broj ljudi je započeo ukrašavanje ranije nego predhodnih godina i ta dekoracija je duže stajala. Čitava situacija oko pandemije doprinela je tome a svakako pored kupovnih ukrasa dosta vremena se posvetilo i pravljenju ukrasa kod kuće.

Naravno, ako to uradite sada, koliko god bilo neobično kolegama, sigurno ćete im izmamiti osmeh svaki put kad prođu pored vašeg stola ili kancelarije. I uostalom, ko određuje datum kad bi trebalo da počnemo sa ukrašavanjem.

Verovatno većinu svog vremena provodite radeći za stolom ili u kancelariji. Taj prostor je nepresušan izvor ideja za ukrašavanje.

1. Pretvorite svoje radno mesto u kućicu od medenjaka iz bajke i oduševite svoje kolege. Očigledno, ovo će zahtevati malo truda, ali sve najbolje ideje ne idu bez muke. Karton, samolepljivi papir u boji, veštački sneg i nekoliko sati rada uneće Božićnu magiju u kancelarije.

praznicno ukrasavanje kancelarije

2. Samostojeća PVC božićna jelka će biti odličan dodatak idejama za božićno ukrašavanje vašeg radnog mesta. Možete ili uzeti malu koju ćete staviti na svoj sto ili odabrati veći da stavite pored njega.

praznicno ukrasavanje kancelarije

3. Ako tražite jednostavne ideje za božićno ukrašavanje kancelarijskih prostorija, počnite pokrivanjem zidova pregrade nalepnicama za zidove od cigle. Zatim okačite božićne ukrase kao što su venci i čarape da biste stvorili toplu atmosferu.

praznicno ukrasavanje kancelarije

4. Kapa Deda Mraza je obavezna za svaku božićnu dekoraciju. Ali to ne znači da mora biti dosadna. U stvari, to može biti vrhunac vaših smešnih ideja za ukrašavanje božićnih prostorija. Šta ako stavite kape Deda Mraza na slike svojih kolega i okačite ih sa plafona iznad svakog radnog stola? Izaberite PVC ili drugi čvrsti materijal kako biste osigurali da dekor izgleda najbolje do kraja praznične sezone.

praznicno ukrasavanje kancelarije

5. Provedite luksuzan Božić tako što ćete zagrejati svoj radni prostor kaminom! Pravljenje lažnog kamina oko ekrana računara nije tako teško kao što izgleda. Jedna ili dve kartonske kutije, malo papira za umotavanje i bilo koji drugi ukras po izboru su sve što vam treba. Ovo je genijalna ideja za božićno ukrašavanje kancelarijskih prostorija koja će se savršeno uklopiti u vaš radni prostor.

praznicno ukrasavanje kancelarije

6. Fantastični svetlosni lanci će pretvoriti vašu dosadnu kabinu ili radni sto u mesto u kome ćete voleti da provodite vreme. Kada smišljate kako da ukrasite kancelarijski prostor za Božić svetlima obavezno izaberite boje koje vam neće umoriti oči. Blagi žuti tonovi će dobro funkcionisati.

praznicno ukrasavanje kancelarije

7. Nemoguće je zamisliti ideje za božićno ukrašavanje kancelarije bez jelke. Caka je u tome što ne mora da ide u kancelariju - umesto toga, stavite jednu ispred svojih vrata. Dodavanje veštačkog snega će dodati osećaj magije u atmosferi. Ako zaista želite da budete kreativni, probajte nešto drugo osim tradicionalnog zimzelenog drveća. Umetnički stilovi funkcionišu za preduzeća kao što su muzičke prodavnice, kafići i druge kreativne agencije.

praznicno ukrasavanje kancelarije

8. Možda ste već razmišljali da stavite Deda Mraza na svoja vrata. Šta je sa okretanjem naopačke sa nogama koje vire iz otvora za dimnjak? Ako potrošite malo vremena i truda na to, dobićete zaista slatku božićnu kancelarijsku dekoraciju koje će sve oduševiti.

praznicno ukrasavanje kancelarije

9. Pretvorite svoja vrata u ogromnu poklon kutiju. Za to možete koristiti papir za umotavanje i veliku mašnu poput one na slici ispod.

praznicno ukrasavanje kancelarije

10. Ako tražite elegantne, ali jednostavne božićne ukrase za kancelariju, razmislite o ovome. Umotajte kutije kao poklone i odmah ćete dobiti božićno raspoloženje.

praznicno ukrasavanje kancelarije

I na kraju, ukoliko vam se dopala neka od ideja, imate dovoljno vremena da je sprovedete u delo.

foto:wallpaperbetter.com/squaresigns.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.