Lifestyle

Hotel pod zemljom na Dugom otoku

14. May 2021 995

Luksuzna oaza koja se pronašla na Forbesovoj listi adresa za leto pred nama

Villa Nai 3.3

foto:fashion.hr

Prema oceni lista, taj hotel je zaista nešto posebno, jer je većinom pod zemljom. Hotel sa pet soba i tri apartmana pruža, prema rečima arhitekte, najautentičniji kontakt s prirodom, jer se nalazi na deset hektara stoletnog maslinika na Žmanu, na jugu ovog dalmatinskog ostrva. Za razliku od mnoštva drugih luksuznih hotela u Hrvatskoj, koji su izgrađeni uz pomoć stranih investitora, za„ Vilu Nai 3,3” kriv je maslinar, Splićanin Goran Morović, koji je finansirao izgradnju uz pomoć državnih podsticaja. Hotel za pet zvezdica, koji velikim delom leži pod zemljom, samo minimalno narušava prirodnu okolinu, a iskopani kamen je uglavnom korišćen za njegovu izgradnju.

Villa Nai 3.3

foto:fashion.hr

Villa Nai 3.3 u Žmanu na Dugom otoku otvara svoja vrata 28. maja, a reč je o luksuznom smeštaju kakvog sigurno do sada niste videli. Na prvi pogled ovaj luksuzni hotel nalikuje zemunici, ali zanimljiv izgled koji se temelji na kontinuiranom kontaktu s prirodom, nije jedino što ovaj novitet u našem regionu ima da ponudi. Villa Nai 3.3 zapravo je arhitektonsko i građevinsko čudo, iza kojeg stoji akademik Nikola Bašić, a čije je otvorenje najavio i cenjeni magazin Forbes i upravo ovu luksuznu oazu proglasio jednom od devet novih adresa za leto koje je pred nama. Tako Villa Nai 3.3 sadrži pet deluxe soba i tri deluxe suita, od kojih svaka ima vlastiti izlaz na terasu, dok je ukupan smeštajni kapacitet do 16 osoba. Veliki akcenat je posvećen detaljima, pa tako niti jedan smeštaj nije isti. Osim enterijera koji zaista nadmašuje sva očekivanja, Villa Nai 3.3 prava je wellness i gastro oaza, s finskom i aroma saunom, spa tretmanima, baziranim na proizvodima iz maslinjaka koji okružuju sam kompleks, delom za vežbanje i teniskim terenom, dok je à la carte doručak uključen u cenu smeštaja. U pondi su i jela restorana Grotta 11.000 i fine dining varijanta u restoranu 3.3.. Sve što vam treba za savršeni odmor konačno možete pronaći na jednom mestu uz cenu od čak 2.000 evra za noćenje u špicu sezone.

Izvor:politika/fashion.hr

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.